PikkPakk

A baba testközelben való hordozásának előnyeit már évszázadok óta ismerik az anyák. A testközeli kapcsolat nyugtatja a babát, így nem csoda, hogy a  hordozás a mi életünk részévé is vált az első 3 évben. Hihetetlenül megkönnyítette a mindennapokat. Könnyebbé vált az utazás, az altatás, a házimunka. 

Eleinte nem jelentett problémát a táska kiválasztása, hiszen elől hordoztam, de ahogy Csepke hátra került, a már jól bevált hátizsákomat nem tudtam használni. Az oldaltáskával meg minden alkalommal koncentrálnom kellett, hogy amikor lehajolok hozzá ne üssem meg vele őt.

Ekkor született meg a PIKK PAKK Prémium övtáska ötlete. 

Anyukák tesztelték velem együtt két éven át, az ő igényeikhez igazodva fejlesztettem, míg végül elérte végleges formáját. 

Sokoldalúsága verhetetlen:

  • Használd babahordozáshoz, vagy csak simán.
  • Ez az övtáska a babád popója alatt kényelmesen elfér, sehol nem lesz útban, Neked marad két szabad kezed, miközben minden fontos holmi kéznél lesz.
  • Mindennek találsz benne helyet, hiszen egy hús-vér anyuka tervezte, aki pontosan tudja, hogy Anya és Apa táskájában millió csodának el kell férnie az aznapi kedvenc kavicstól a tartalék kis-zoknin keresztül, a fontos anyacuccokig, mint pénztárca, kulcs, iratok, telefon.

Övtáskáim a design-külső mellett hihetetlen praktiukussággal lettek ötvözve, testedhez simul, nem csúszkál. Igény szerint kendőddel, hordozóddal harmonizáló anyaggal is kérheted. 

Kulacstartója a két kisebb méretű PIKK PAKK övtáskához is használható, amik a minimál pakolósoknak ideálisak.

PIKK PAKK és minden kéznél van!

www.taskarendezo.hu

www.facebook.com/pikkpakktaska

www.instagram.com/pikkpakktaska