Möbius

MÖBIUS 
Minden ami hordozás,
Minden ami ruha.
minden ami praktikus…

Egy 36 éves két gyerekes, férjezett anyuka vagyok rengeteg tennivalóval kreatív buzgalommal annál kevesebb idővel és egy saját márkával .

A Möbius amit imádok már nagyon sok éve a családom része.

Gyermekeimmel született a márka de igazi kiteljesedése életre kelése 5 éve volt.

Ha lehet így mondani én erre a pályára születtem , legalábbis most így érzem és ezt ne úgy értsd hogy tökéletesen csinálom sajnos közel sem. De mindig is a kreatív munkát vágytam és már az óvodában arról álmodtam, hogy király lányoknak tervezek egyszer ruhákat, és ez így van király NŐKNEK, ANYÁKNAK tervezek ruhákat és eszközöket.

Minden darabunk a praktikumról a lehetőségekről a flexibilitásról szól . Arról, hogy nem csak egy megoldás létezik egy tárgy egy ruha mindig többet rejt. Nálunk minden több funkciós mert mi anyák is azok vagyunk .

Mindent feldolgozunk túlélünk átalakítunk és jóvá használhatóvá formálunk.

Nálam az első darabokat és azóta is mindet az élet szülte a mindennapok problémáira kerestem megoldást velük.

A hordozó nekünk kislányom születése előtt már képbe került. Tudtam éreztem hogy én őt hordozni akarom majd ha kibújik a pocakból .

Így keresetem meg a helyi hordozó klubbot ahol rengeteg segítséget kaptam és ahonnan kinőhettem magam .

És itt kell hogy megemlítsem hogy maga a hordozós társadalom milyen csodálatosan nyitott és támogató közeg tapasztalataim szerint és az így felnőtt gyerekek is azok nyitottak a világra és biztonságban érzik magukat abban.

Szóval lányommal megismerkedtünk a hordozással  de addigra már volt babakocsink mert az „elengedhetetlen” egy gyerekhez. Volt egy „klassz” hitelünk és pénzünk alig így nem is igazán álmodoztam egy kendőről mert drága és luxus dolog volt akkoriban a számomra.

Így maradt a bérlés majd mikor a lányom már nagyobb lett a formázott hordozók felé kezdtem kacsingatni mivel láttam hogy azokat én is el tudom készíteni könnyen beszerezhető anyagokból. Így is lett mivel varrni tudtam így egy kezdetleges hordozót készítettem a nyaralásunkra és ezzel kezdődött a márka születése is.

Fiammal ez tovább nőt, jöttek a hordozós ruhák  és piacra is léptem vele. Mivel párom is érezte, hogy igen ez az ami nekem való és mivel mindketten tudtuk hogy régi munkahelyemre kizárt hogy vissza térjek, támogatott bíztatott. 

Sokszor volt hogy hajnalig varrtam majd úgy indultam vásárra hogy a kis bőröndjeim szorongatva a vonaton aludtam egy kicsit. Igen itt kell megemlítenem, hogy vidékről sokáig egyedül (most már szuper varrónőkkel )csináltam a dolgokat és vonattal busszal jártam fel Pestre hiszen a hordozás ott virágzik igazán.

A mai napig minden héten felutazom 250 kilómétert oda majd vissza mert hiszek a márkámban és ezt nem tehetném meg ha a családom nem támogatna. Sajnos eléggé nehéz ez sokszor a gyerekek és a férjem látja kárát pedig nem akarom . De idén hátha újra lesz lehetőségem a varrónőkön kívül segítséget felvennem. Eddig mindig egy a valós munkába való visszatérés , ugródeszka volt a Möbiusnál aszisztenskedni . Ezt a posztot azon ismerős anyukák töltötték be aki munkahely váltás előtt nálam rázódtak újra vissza a mindennapokba a munkába a babázás után. És ez szuperül működött de idén elfogytak ezen ismerősök ☺ Így most egyedül vagyok mindenre ami sajnos az időmenedzsmentemen meg is látszik.

De sok mindent elértem nem csüggedem hiszen !!!reklám nélkül!!!   de ismer a hordozós társadalom amire nagyon büszke vagyok . 

Én  mai napig mindent úgy tervezek készítek készítetek mintha magamnak és a gyerekeimnek készülnének. Szível lélekkel mindennel ellátva hogy a babák és az anyukák is mindennapjaikban tudják használni hasznát venni a termékeimnek. 

Szerintem ezért szeretik őket és ajánlják egymásnak, mert használhatóak és fontos hogy érezzék benne jól magukat legyenek szabadok és csinosak is !!!

Ez fontos a szépség és az esztétikum a variálhatóság mellett és az hogy az anyaságban ne bezárkózzanak hanem kiteljesedjenek. Ne eltűnjenek hanem feltűnjenek.

A célom ez és az hogy a Möbius ne csak erre a szakaszra szóljon az életükben hanem a mindennapok része legyen. Olyan legyen egy Möbius mint az a bizonyos kis fekete.

Itt tudtok vásárolni: