Barbazaar

Borza Barbara vagyok, a BarBazaar – táskák, tárcák tiszta szívből márka egy személyben. 

2011-ben, kikapcsolódásként kezdtem el varrogatni. Főként magamnak, majd a környezetemben élőknek készültek tárcák, táskák, babatakarók, egyéb apróságok. 

A lejtőn 2014-ben indultam el, amikor kedves ismerősöm egy hordozós övtáska elkészítésének ötletével keresett meg. Akkor hallottam ilyenről először, de az a pillanat volt függőségem egyértelmű kezdete, és a márka születésnapja. Az elkészült övtáska képe később kikerült egy csoportba, majd onnantól kezdve nem volt megállás. Aztán megkérdezték, hogy hordozókendő darabból nem készíteném-e el az övtáskát. Ezt követően folyamatosan fejlődött az övtáska formája, kialakítása, a kérhető extrák köre bővült. Lett 2in1, majd 3in1 fazon, illetve 3 méret. Volt festett, hímzett és applikált fedlap… 

Amikor rátaláltam egy szuper szabásmintára, elkezdtem tárcákat készíteni (ez a klasszikus nagyméretű, a sláger termékem). Elsőre eszembe sem jutott, hogy scrapből készüljön tárca…de valaki megint megkeresett és megrendelte. Azóta számtalan scrapes pénztárca készült, most már más fazonokkal is. A minőségi alapanyagoknak és a megfelelő (saját magam által kidolgozott) technikának köszönhetően strapabíró tárcák kerülnek ki a varrógépem alól, melyek éveken át használhatóak. Termékeim mellé „Örök élet garanciát” adok!

Jelenlegi termékpalettámon megtalálhatóak a különböző fazonú és méretű pénztárcák, fém keretes bukszák, egészségügyi kiskönyvtartók, kártyatartók, különböző kulcstartók, táskák több fazonban … és még megannyi szépség. 

Barbi