Blogpost

Napozás gyerekkel

1. TÉVHIT: Más naptej kell egy gyereknek, mint egy felnőttnek

Nagy biznisz külön naptej árusítása a család minden tagjának, valójában ezt semmi nem indokolja, amennyiben az nem tartalmaz káros vegyszereket. Igazság szerint a saját bőrünket is ugyanúgy védeni kell a sejtkárosodástól mint a babákét. Ezért fejlesztettük ki a 7 gyógynövényt tartalmazó, tápláló naptejünket, mely garantáltan biztonságos az egész család számára.

2. TÉVHIT: A magasabb faktorszám jobban véd

Tévhit az, hogy az 50 faktoros naptej jobban véd, mint a 25 faktoros. Mindkettő az UV sugarak kb. 95%-át szűri ki. A nagyobb szám csak azt mutatja, hogy hosszabb ideig véd mielőtt újra kellene kenni. De mivel nem életszerű a gyakori újrakenés, ezért javasolt a világos bőrűeknek a magas faktorszám és a sötétebb bőrűeknek az alacsonyabb faktorszám.

  3. Mikor lehet napon egy kisbaba/gyerek? + 4. Mivel védjem a bőrét?

6 hónapnál fiatalabb babát ne tegyél ki közvetlen napfénynek, számukra az árnyék az egyetlen megoldás. 6 hónapnál idősebb babáknál legjobb a mechanikai védelem, védd őket megfelelő ruházattal, és szigorúan maradjatok beltérben, amikor legerősebb a sugárzás (11-15 óra között). 6 hónapos kortól már használhatsz fizikai (ásványi) fényvédővel készült naptejet (pl. Nagora napozókrémet) is babád bőrének védelmére.

  5. Mit nézzek meg a naptej dobozán?

A kémiai fényvédők beavatkoznak a hormonredszer működésébe és allergizálhatnak. Ezért fontos, hogy fizikai fényvédőt válassz kémiai helyett. Ezt legkönnyebben úgy tudod megtenni, ha az alábbi összetevőket elkerülöd a naptejekben: oxybenzone, octinoxate (octylmethoxycinnamate), homosalate. Ha pedig az egyéb összetevőkből is inkább egészségeset választanál, akkor lehetőleg ezek se legyenek benne a választott naptejedben: Petrolatum, Triethanol amine (TEA) , Paraben, Tetrasodium EDTA, PEG…

  6. Mit tehetek még az extra védelemért?

🌿esszenciális olajok: segítségükkel természetes úton fokozható a fényvédő aktivitás azáltal, hogy védik a sejteket az UV sugárzás DNS károsító hatásától pl. shea vaj, kakaóvaj, homoktövis olaj stb. 

🌿 antioxidánsok: a napsugárzás okozta káros szabad gyökök semlegesítését  látják el + jelentősen növelik a fényvédő hatást, lassítják a bőr öregedési folyamatait és csökkentik a pigmentfoltok kialakulásának valószínűségét.

 

💙 Mivel turbóztuk fel a Nagora naptejeket az extra védelemért és a gyengéd ápolásért?

🌿 Úgy fejlesztünk ki, hogy nekünk és a családunknak a legjobb legyen, mert így biztosan neked is a legjobb lesz, ugyanis köztünk a tesztcsoportban megtalálsz mindenkit 🙂 : kisbabát, tinit, felnőttet, hófehér bőrűt és kreolt is.

🌿 All in 1: nemcsak megvédi a bőröd a káros UV-sugarak 95%-tól (SPF 25), hanem magas antioxidáns és értékes gyógynövény tartalmának köszönhetően ápolja, hidratálja is azt, valamint a sejtek károsodását, idő előtti öregedését is késlelteti.

🌿 Nem kerül a bőrödre kémiai fényvédő, ami a bőrbe felszívódva napsugárzás hatására felbomlik, és koránt sincs jó hatással a szervezetünkre. 

🌿 helyette mikroszemcsés természetes ásványi fényvédővel éri el az UV védelmet, mely alkotóelemei a bőr felszínéről verik vissza a káros sugarakat. 

🌿 A gyógynövények 5 napvédő nagyágyúja együttesen hatékonyabban védik a bőrödet a káros sugaraktól: bio homoktövis, bio vadgesztenye, bio körömvirág, bio jojoba és bio kakaóvaj.

🌿 Környezetbarát zöldkozmetikum: nem szennyezi a vizek élővilágát +a  flakonja visszaváltható.

Válassz biztonságos naptejet az egész család számára 60 nap pénzvisszafizetési garanciával: https://bit.ly/2xV0diV

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük